Sari la conținut
Garderoba de toamnă

Garderoba de toamnă și jucăriile pentru copii

Garderoba, cele 7 pregătiri necesare odată cu schimbarea anotimpului. Există modalități mai bune, mai sănătoase și mai ieftine de tranziție. Încercați acești șapte pași prietenoși cu bugetul pentru a vă ordona garderoba de toamnă.

Care sunt cei 7 pași pentru a vă pregăti garderoba de toamnă?

1. Ordine în dulapurile de haine

Începem cu o sarcină categoric mai puțin distractivă ca realizarea de cumpărături din magazin. Pe de altă pate, economisim o mulțime bani prin ordonarea dulapului înainte de a cumpăra elementele esențiale.

Dacă locuiți într-un climat sezonier, e posibil să nu fi purtat un cardigan sau o pereche de botine 3 luni. Acele piese uitate se ascund undeva în spatele dulapului, așteaptă să fie purtate.

Săriți acest pas de a face bilanțul și ați putea ajunge să cheltuiți inutil bani pe o haină nouă. O haină de care nu aveți de fapt nevoie în garderoba dvs.

Treceți și analizați dulapul dvs. de sus în jos. Donați, vindeți sau schimbați orice nu veți mai purta niciodată. Faceți o notă mentală (sau mai bine o notă scrisă) a pieselor prietenoase cu toamna pe care le dețineți deja.

Includ articole de îmbrăcăminte pe care le puteți folosi pentru a prelungi viața hainelor de vară. Spre pildă, colanți, pulovere ușoare și jachete, bluze cu mâneci lungi și eșarfe.

De asemenea, vă ajută să clasificați hainele de vară în articole pe care le puteți purta cu un strat suplimentar. Mai apoi, vor urma cele ce pot fi îmbrăcate de îndată ce temperaturile vor începe să scadă vertiginos.

De exemplu, rochiile de vară pot fi folosite o perioadă atâta timp cât ai o geacă din denim pe deasupra. Dar pantalonii scurți? Nu sunt buni pentru stratificare, deoarece par prostești cu colanții.

2. Evaluarea paletei de culori

Dulapurile de primăvară și vară prezintă, de obicei, strălucirile: galben, portocaliu, verde și roz. Și, de îndată ce zilele devin mai scurte, purtăm cu toții alte tonuri: visiniu, măsliniu, bleumarin și violet.

Examinați opțiunile de culoare și decideți unde ar putea lipsi opțiunile dvs. în spectrul de culori de toamnă. Vestea bună este că, în acest an, puteți purta în continuare portocaliul și roșul până în lunile mai reci.

Raportul tendințelor culorilor de toamnă/iarnă prezintă tonuri aprinse, plus galben strălucitor, albastru și verde. Alături de aceste culori mai moderne, veți vedea și clasicul bleumarin, verde măsliniu, crem și gri.

Pentru alegeri câștigătoare accesați acest magazin cu haine de damă.

3. Verificați cantitatea de jambiere și colanți din garderoba personală

Jambierele și colanții transformă rapid rochiile și fustele în îmbrăcăminte de toamnă și iarnă. Costurile sunt mult mai mici decât dacă decizi să cumperi pantaloni noi.

Jambierele au, de asemenea, confortul suplimentar de a te dubla ca îmbrăcăminte de lounge. Sunt un „jucător” important în garderoba noastră în acest moment.

Încercați să aveți câteva seturi de colanți negri, deoarece sunt atât de versatili. De asemenea, este bine să aveți câteva perechi de jambiere negre sau gri. Șansele sunt să aveți deja aceste piese la îndemână.

4. Păstrați la îndemână îmbrăcămintea exterioară ușoară

Trei sau patru piese de îmbrăcăminte drăguțe extind, de asemenea, durata de viață a tricourilor, blugilor și rochiilor. Dacă aveți rochii pe care doriți să le purtați toamna, acestea se potrivesc cel mai bine cu cardigane.

Jachetele bombardier arată uimitor peste blugi și tricouri, la fel și blazerele. Jachete moto ce se potrivesc bine sunt fabuloase cu aproape orice, de la capris la fuste mai scurte.

Poți purta cămăși cu mânecă lungă și nasturi deasupra fustelor și rochiilor care nu sunt voluminoase. Doar legați un nod în față și sunteți gata de plecare.

De asemenea, ar trebui să aveți la îndemână o opțiune impermeabilă. Sperăm că ceva adecvat se ascunde deja în dulapul tău. Dacă nu, o jachetă portocalie îndrăzneață este la modă. Ne place și forma care este destul de dreaptă, aproape ca un blazer.

5. Păstrați-vă picioarele acoperite

Încălțămintea esențială pentru garderoba ta de toamnă include ghetele, cizmele de ploaie, și adidașii. Asta este! Dacă doriți să obțineți și alte aspecte, adăugați o pereche de mocasini, de asemenea.

Există cizme care vin într-o culoare maro la modă, adăugând o oarecare bogăție ținutelor tale de toamnă. Pe de altă parte, nu sunt nici atât de „la modă” încât să nu le poți purta și anul viitor.

6. Găsește acele pălării și eșarfe din garderoba personală

Toamna este momentul să scoateți pălăriile și eșarfele pe care le-ați adunat de-a lungul anilor. Chiar dacă nu e suficient de frig pentru o pălărie tricotată, poți purta una de lână. Poate fi un plus elegant la o pereche de blugi și un pulover.

În zilele tale casual o pălărie bucket adaugă întotdeauna un plus de stil.

În ceea ce privește eșarfele, vă puteți sprijini pe ele pentru a adăuga culori sezoniere la rotație. În plus, puteți „încălzi” ținute pe care le-ați purtat în această vară.

Amintiți-vă că puteți face mai multe cu o eșarfă decât să o purtați în jurul gâtului. Amestecați lucrurile legând o eșarfă în păr, înnodând una la geanta de mână sau trecând-o prin buclele curelei.

7. Examinați elementele vestimentare de bază

Chiar dacă vara asta ați fost reținută prin jurul casei, trebuie să purtați elementele la un moment dat. Și pentru asta veți avea nevoie de pantaloni.

Amestecul potrivit de opțiuni pentru pantaloni depinde de stilul de viață și de cât de des vrei să speli rufele. Nouă ne plac cel puțin patru elemente de încredere, fără a include colanții și pantalonii de antrenament.

Aceste alternative zilnice sunt un amestec de joggers și blugi. S-ar putea să îți placă o pereche de pantaloni dressi, pantaloni crop sau o opțiune elegantă.

Dacă poți cumpăra un singur lucru pentru garderoba de toamnă…

Primim întrebarea asta destul de des. Dacă pot cumpăra doar o haină nouă în acest sezon, care ar trebui să fie? Răspunsul corect depinde de ceea ce aveți deja ascuns în dulap. Acesta este motivul pentru am trecut pasul 1 în acest articol de pe blog.

Iată cum aș prioritiza elementele esențiale ale garderobei pentru toamnă:

  1. aveți nevoie de o pereche bună de pantofi care nu sunt flipflop;
  2. asigurați-vă că aveți pantaloni. Pentru majoritatea oamenilor, cei mai versatili pantaloni sunt o pereche bună de blugi;
  3. cumpără o haină pe care o iubești. Poți să te distrezi aici dacă vei sta pe afară destul de mult. Vreți ceva care să dureze. Nimeni nu se va uita ciudat la tine pentru că ai purtat același model elegant 5 zile pe săptămână;
  4. dacă bugetul este foarte strâns, investește doar în eșarfe ieftine. Nimeni nu va observa că porți încă garderoba de vară dacă adaugi o eșarfă drăguță sau două la mix.
Înapoi sus