skip to Main Content

Haine de casă, pentru acele momente de răsfăț în intimitatea căminului

Haine de casă, pentru acele momente de răsfăț în intimitatea căminului. Suntem într-o perioadă când ne petrecem majoritatea timpului acasă.

Găsirea a ceva confortabil de purtat în casă pare o activitate mai importantă ca niciodată. Purtarea a ceva care ne face să ne simțim sexy în timp ce suntem confortabili ajută stărea de spirit. Cu toții avem nevoie de așa ceva, chiar acum.

Sfaturi utile pentru haine de casă confortabile pe timpul verii

Obiectele tale vestimentare ce compun ceea ce noi numim haine de casă par atacate de toate moliile? Îți dorești o schimbare în ceea ce privește stilul abordat la domiciliu? Dacă răspunsul este da, înseamnă că a sosit timpul pentru un upgrade.

Poate doriți să preluați totul din această listă sau câteva sfaturi utile pentru transformarea mult visată. Oricare ar fi situația, am ales 7 opțiuni pentru a vă menține răcoroasă, elegantă și confortabilă vara viitoare.

După ce ați parcurs articolul de pe blog, vă invităm să accesați și secțiunea de magazin online sau geci de damă. Stilul trebuie să treacă dincolo de ușile casei, iar aceste haine de damă sunt exact ceea ce căutați.

1. O plimbare pe partea florală

Unul din seturile noastre preferate de haine de casă pentru femei în vara următoare este Beauty Rest PJ. Piesa vestimentară vine direct de la Yumi Kim.

Culorile uimitoare și modelul floral sunt alegerile de care avem nevoie în aceste zile. În special pentru locuitorii orașului care își petrec aproape tot timpul în interior. Când nu puteți ajunge într-o grădină sau un parc, aduceți grădina în garderoba dvs.!

Materialul ușor și slinky vă va menține răcoroasă toată noaptea și până în ziua următoare. În același timp, vă puteți relaxa, indiferent dacă aveți o zi liberă doar pentru dvs. sau tocmai vă terminați programul.

Trebuie să realizați un apel video? Partea de sus este suficient de elegantă pentru a vă păcăli colegii de job. Trebuie să ieșiți la mici cumpărături alimentare? Puteți schimba cu ușurință pantalonii scurți confortabili cu o pereche de blugi. Totul este gata!

2. Confortul clasic dus la un alt nivel cu ajutorul unor haine de casă

Când vorbim despre confort, nu ajungem într-o zonă mai clasică decât pantalonii obișnuiți. Cu toate acestea, avem și câteva sugestii pentru a face un upgrade la chic.

Acești joggeri dip-dye sunt înlocuitorii perfecți pentru acele haine de casă uzate preferate. Aspectul este în tendințe, pe lângă faptul că este cel mai confortabil lucru de pe această planetă. Care este cel mai mare avantaj cu aceste obiecte vestimentare?

Au buzunare suficient de încăpătoare. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pierderea telefonului sau a balsamului de buze în „abisul” patului vostru.

Când vine vorba de top-ul potrivit, suntem „înnebuniți” de hanoracul cu mâneci scurte. Sunt modele care vin în multe culori, dar ne place cât de bine se asortează griul deschis cu joggerii!

Mânecile umflate adaugă un mare simț al stilului. Pe de altă parte, faptul că sunt scurte, aceste haine de casă devin purtabile pe tot parcursul anului. O alegere ideală!

3. Minunea dintr-o singură piesă

Onesies, salopete, sau oricum vreți să le spuneți, puteți obține un rap rău. Poate că e numele sau poate că sunt opțiunile atât de puține. Sunt acele haine de casă în care majoritatea femeilor nu s-ar simți confortabile.

Când vine vorba de confort, aveți încredere în noi. Cu siguranță te vei bucura de cel puțin un asemenea obiect vestimentar în „arsenalul” tău pentru haine de casă.

Salopeta fără mâneci cu pantalonii lungi reprezintă opțiunea supremă.

Materialul este elastic, respirabil, ușor și se bucură de o uscare rapidă. În aceste condiții, reprezintă o alegere perfectă pentru a rămâne confortabilă într-o zi fierbinte de vară.

Indiferent dacă vă relaxați acasă sau ieșiți la o plimbare cu distanță socială, veți fi confortabilă și elegantă. Purtați piesa cu sandale metalice sau colorate pentru a susține moda sau cu adidașii preferați.

Dacă vă faceți griji de răcoare, vă vom acoperi prin următoarea noastră alegere.

4. Gluga este o alegere perfectă pentru haine de casă

Nu ne pasă dacă suntem în iunie sau decembrie. Pentru noi, fiecare garderobă poate avea de câștigat de pe urma unei selecții de hanorace în diferite forme și culori.

Sunt ca niște pături confortabile care se pot purta indiferent de vârstă. Pentru zilele de vară adorăm hanoracul cu glugă care este atât de moale și pufos.

Aproape îți vine să plângi de bucurie pe măsură ce simți că se așază pe pielea ta. Aceste haine de casă au forma perfectă de purtat, indiferent cât de cald este în interior sau în exterior.

Luați această piesă peste un obiect vestimentar cu mâneci scurte când ieșiți pe afară. Singura noastră dorință este să vină în mai multe culori, dar nu poți greși niciodată cu gri sau negru.

5. Confort ceresc

Există persoane ce spun că îmbrăcămintea de casă pentru femei nu poate fi confortabilă și sexy. În mod clar nu au văzut un set de pantaloni Heavenly by Victoria Secret și pantaloni PJ.

Materialul ușor este perfect pentru zilele de vară leneșe care se transformă în nopți tropicale. Asta înseamnă că te va duce de la maratonul tău de sâmbătă după-amiază până în pat. Acest „tur de forță” este realizat fără a fi nevoie să te schimbi deloc.

Setul frumos vine în trei nuanțe elegante: roz, negru clasic și gri deschis. Potrivirea și materialul fac ca acest set să fie destul de sexy. Detaliile subtile din dantelă îl duc la nivelul următor, fără a te face să te simți vreodată agitată.

6. Strălucești printre stele cu haine de casă alese

Există acele zile în care îți vine să te ascunzi de lume și de toate responsabilitățile. Pentru astfel de momente, poți îmbrăca oricând un set scurt cu stele gri de la Splendid!

Cămașa aceea cool are un buzunar la piept. Pantalonii scurți? Buzunarele de pe ambele părți sunt pentru orice ar trebui să ai la îndemână în timp ce ziua trece.

7. Halatul perfect

Un halat bun poate acoperi tot felul de lucruri. Poate că e vorba de o stare proastă de spirit sau de câteva zile de purtat orice aveți pe dedesubt.

Există tot felul de haine. Dacă aveți bani și spațiu, vă sugerăm să vă procurați câteva halate pentru garderoba dvs. Amintiți-vă, un halat bun ar trebui să fie confortabil și să vă facă să vă simțiți bine.

O să credeți în dragoste la prima vedere când veți vedea învelișul tricotat Jasmine. Modelul floral superb și nuanțele variate de roz vă vor face să vă simțiți plină de farmec, chiar și dimineața.

Puteți purta aceste halate peste PJ-urile de aseară. Vă ajută să începeți ziua într-o dispoziție mai bună, indiferent de ceea ce aveți în agendă.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top