skip to Main Content

Inele de logodnă, alegerile noastre pentru momentul special

Inele de logodnă, alegerile noastre pentru momentul special. Nu uitați să vă pregătiți așa cum trebuie din punct de vedere vestimentar.

Căutați inele de logodnă interesante pentru ca evenimentul deosebit să fie marcat la cel mai înalt nivel? Verificați fluxurile. Vedetele sunt în fruntea stilurilor pentru inelele de logodnă.

Desigur, respectivele persoane au bugete și acces nelimitat la cei mai buni designeri. În aceste condiții, opțiunile lor nu sunt tocmai realiste pentru noi.

Adică, probabil că nu-i poți spune iubitului tău, într-un mod serios, că îți dorești „doar” un solitar de 4 carate. Pe de altă parte, puteți cerceta acele bijuterii îndrăznețe pentru inspirație.

Forma, designul și paleta de culori transformă inelul de logodnă în ceva cu adevărat special.

Vestea bună este că am desfășurat această activitate pentru tine! Iată o privire asupra celor 8 inele de logodnă inspirate de la celebrități pe care le veți iubi.

Vă invităm să parcurgeți împreună cu noi acest articol de pe blog pentru un plus de informație. Cine știe când va veni acel moment? Este importantă o pregătire temeinică în legătură cu acest aspect.

Tendințe: inele de logodnă pentru femei

1. Halo cut

Un inel tăiat în halo are o piatră centrală mărginită de pietre mai mici. Banda este de obicei îngustă, ceea ce pune accentul pe acea piatră mai mare din mijloc.

Stilul halo este foarte popular și, de asemenea, versatil. S-ar putea să vedeți inele de logodnă de tip halo cu toate diamantele limpezi. Pe de altă parte, poate fi vorba și despre o piatră centrală colorată, înconjurată de diamante.

Benzile pot fi simple sau pot prezenta pietre mai mici care imită marginea în cadrul principal.

Nicole Ritchie a reușit să „rupă gura târgului” cu un inel tăiat în halo înapoi în anul 2010. În acel moment, aceasta a anunțat logodna cu muzicianul Joel Madden. De atunci, moda pentru un inel de logodnă halo a devenit ceva clasic.

O alegere elegantă, indiferent dacă sunteți răsfățată sau o fată obișnuită cu gust rafinat.

2. Bandă subțire

Lățimea tradițională pentru o bandă a inelului de logodnă este de 2,5 mm. O bandă subțire este ceva mai îngustă decât atât. Multe benzi subțiri au o lățime între 1,5 și 2 mm, fiind asociate cu design-ul tăiat în halou.

Tu și partenerul de viață aveți bugetul pregătit pentru o piatră plină de farmec și fără cusur? O bandă subțire cu un astfel de model de prezentare este o bună modalitate de a arăta asta.

Deși celebritățile nu respectă această regulă, benzile subțiri arată cel mai bine cu pietre care nu sunt prea mari. Noi vă vom recomanda să rămâneți în zona de până la 2 carate, maxim.

Victoria Beckham și Lady Gaga au purtat ambele inele de logodnă cu bandă subțire.

3. Aur roz pentru inele de logodnă

Aurul roz este un aliaj de aur și cupru. Compoziția exactă poate varia și determină culoarea aliajului. Acesta e motivul pentru care vedeți atât de multe variații ale metalului în nuanțe de roz.

Piesele din aur roz au fost populare în anii ’20. Mai apoi, a căzut în uitare ca urmare a marii crize economice din Wall Street,  în anii ’30. În acele vremuri, aurul alb și platina au început să fie în tendințele celor interesați de această zonă.

Au rămas în fruntea tendințelor pentru bijuterii timp de mulți ani.

Astăzi, aurul roz a revenit în forță și cu gândul la „răzbunare” pentru timpul pierdut în toți acești ani. Este feminin și delicat, oferind un fundal minunat pentru pietrele prețioase.

Blake Lively, Whitney Port și Lauren Conrad ar fi de acord cu cele precizate anterior de noi. Toate cele trei femei poartă inele de logodnă din aur roz. Credem că nu ați refuza să faceți parte din aceeași listă cu niște celebrități de nivel mondial!

4. Inelele de logodnă cu piatră de naștere

Inelele de logodnă pot aduce culoare petrecerii prin prezentarea unei pietre de naștere strălucitoare. Indiferent dacă piatra e elementul central al designului sau un „jucător de susținere”, oferă un aspect personalizat.

Design-ul va întoarce cu siguranță privirile celor din jurul tău.

Multe doamne din lista celebrităților au uimit urmăritorii și fanii cu inele de logodnă din piatră de naștere. Putem include pe această listă personalități precum Victoria Beckham, Kate Middleton și Penelope Cruz. O companie selectă, cu siguranță!

5. Inele de logodnă low profile

Inelele de logodnă low profile se plasează mai aproape de deget. Adesea, piatra principală este prezentă într-un cadru sau un cadru de coș care se află la nivelul pielii.

Avantajul acestui stil este legat de comoditate, întrucât piatra nu se ridică în aer de pe deget. Este mai puțin probabil să se prindă de un pulover sau să înțepi pe oricine stă în apropierea ta.

Inelele purtate de Natalie Portman și Jessica Alba sunt, de obicei, low profile.

6. Inelele de logodnă solitaire

Un inel solitar are o singură piatră, de obicei, un diamant. Solitaire este o alegere clasică și poate face o declarație chiar și cu o piatră mai mică. La urma urmei, gestul contează, nu-i așa?

Inelul de logodnă solitar al lui Julianne Hough măsoară 7 carate! Chiar și un solitaire cu un diamant de 1 carat, cu o bandă subțire, poate fi uimitor de frumos. Să revenim totuși cu picioarele pe pământ…

7. Design floral

Unele inele de logodnă sunt special concepute pentru a imita diverse motive florale. Puteți vedea benzi ce se înfășoară până în zona elementului central în forma unor frunze.

De asemenea, veți putea găsi și pietre prețioase care sunt aranjate pentru a arăta sub forma unor petale. Acestea sunt modele unice și feminine. Sunt perfecte pentru doamna care este interesată să iasă în afara stilurilor clasice de inele.

Poți urma exemplele oferite de Irina Shayk și Lady Gaga pentru un plus de inspirație.

8. Inelele de logodnă care împrumută stilul retro

Inelele de logodnă retro și antice includ o serie de stiluri ce au fost populare în ultimii 100 de ani. Putem include pe această listă influențele art deco, retro și modern. Respectivele stiluri vintage fac impresie.

Sunt adesea mai complicate decât un inel tradițional, cu pietre clare și colorate ori lucrări delicate din metal. Ashlee Simpson și mama ei poartă ambele inele de logodnă de epocă.

Un astfel de moment are nevoie de o vestimentație adecvată!

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top