skip to Main Content
Planta, 7 variante care vă pot face viața mai frumoasă în propriul cămin

Planta, 7 variante care vă pot face viața mai frumoasă în propriul cămin

Planta, 7 variante care vă pot face viața mai frumoasă în propriul cămin. Articol de blog care prezintă surse sigure pentru o stare de bine. V-ați imaginat vreodată că vă treziți uitându-vă la o plantă verde deosebită în fiecare zi?

Lista de plante pentru interior sau exterior vă este oferită de platforma noastră de fashion. Nu ezitați de a parcurge și alte știri intersante și care se pot dovedi a vă fi de folos. De exemplu, cum ne îmbrăcăm, sfaturi de beauty și, nu în ultimul rând, conținut despre fashion.

Planta: importanța vietății verzi din locuințele noastre

Este un „deliciu” pentru ochi și îți reîmprospătează mintea, ori de câte ori ești înconjurat de plante verzi. Aceste plante adaugă un decor suplimentar aspectului general al unui spațiu. Verdele are capacitatea de a elimina stresul și poluanții dăunători care te înconjoară și te lasă să simți bunătatea tot timpul.

Astfel, deschide calea pentru o viață mai sănătoasă și mai fericită. Plantele pur și simplu nu arată, ci ne fac să ne simțim bine. Plantele au, de asemenea, o valoare terapeutică, ceea ce înseamnă că este adevărat atunci când spunem că îi fac pe oameni fericiți.

Așadar, intenționați să dezvoltați acest activ în interior sau în exterior? Ei bine, este o idee minunată să o faci. Puteți obține chiar și una dintre aceste plante grozave de la Florărie Craiova. O puteți obține fie din magazinele online, fie din cele offline.

Important este ca planta să ajungă acolo unde trebuie, în propria dvs. locuință.

Trăirea într-o lume eficientă din punct de vedere energetic, înconjurată de clădiri moderne, are multe efecte secundare. Un astfel de efect este fluxul de aer mai mic. Acest lucru provoacă poluarea aerului și duce la probleme de sănătate.

Deci, în astfel de situații, puteți cumpăra plante online. Indiferent că planta este de interior sau de exterior, joacă un rol important în viața oamenilor. Iată lista celor 7 plante care vă vor face viața mai bună din mai multe privințe.

1. Aloe vera

Aceasta este o plantă elegantă și un plus practic pentru casa ta. A fost binecuvântată cu proprietăți curative și purificatoare. Gelul din frunze este bogat în vitamine și natural antibacterian. Astfel, este ideal pentru tratarea tăieturilor și arsurilor minore.

De asemenea, există dovezi că gelul de aloe vera ajută la îmbunătățirea stării pielii uscate. Poate fi păstrat în bucătărie într-un loc însorit, prin urmare poate fi la îndemână pentru a calma orice arsură din bucătărie.

2. Feriga Boston

Feriga Boston este una dintre cele mai bune și sănătoase plante de purificare a aerului care se potrivește bine acasă. Aceste plante veșnic verzi nu numai că ajută la eliminarea multor din toxinele dăunătoare.

De asemenea, îmbunătățesc și umiditatea din aer pentru a restabili nivelul sănătos pentru om, într-un mod natural. Datorită proprietății sale medicale, ajută persoanele care suferă de probleme cu nasul uscat, pielea uscată sau iritațiile gâtului.

Nu în ultimul rând, feriga Boston arată foarte elegant când este agățată în jurul casei.

3. Planta șarpe

Planta șarpe este una dintre acele plante cunoscute atât pentru aspectul plăcut, cât și pentru îmbunătățirea calității aerului. Aceste plante pot fi cultivate fie în interior, fie în aer liber, în funcție de timpul dvs. liber și de disponibilitatea pentru grădinărit.

Este cel mai frecvent folosită ca decor pentru interioarele casei, deoarece este plăcută ochilor, ușor de îngrijit și necesită puțină apă pentru a crește. Similar cu alte plante suculente, această plantă filtrează și aerul din interior.

Partea unică în acest sens este că poate transforma dioxidul de carbon în oxigen pe timp de noapte!

4. Crizantemele

Această floare cu multe petale se găsește în întreaga lume în grădinile de flori și în ghivece. Florile sale variază de la galben pal la roșu aprins, cu puține soiuri în verde și violet. Este comestibilă și are, de asemenea, diverse scopuri medicinale.

Această plantă are un nivel uimitor de eliminare a tensiunii arteriale, a problemelor respiratorii și a hipertiroidismului. Cultivarea în ghivece este o soluție perfectă pentru apartamente și grădini mici sau atunci când nu aveți posibilitatea de a vă ocupa de un spațiu mai vast.

5. Planta Bonsai

Este considerată una dintre cele mai bune plante de interior pentru case și birouri. Îmbunătățește atracția estetică, dar are și multe beneficii psihologice și de sănătate. Se știe că e un mare calmant al stresului și vă va face răbdător și activ din punct de vedere fizic.

De asemenea, beneficiile plantei includ purificarea aerului, ajutând la vindecarea durerilor de gât, a tusei și stărilor de oboseală.

6. Crinul păcii

Este destul de ușor de întrețint și ceea ce este mai frumos, poate fi cultivat în interior sau în aer liber. Dacă doriți, îl puteți planta și crește și în apă. De fapt, planta este familiară pentru a răspândi pacea în jurul tău.

Purifică aerul și este o „uzină” de sănătate și voie bună cu întreținere redusă. De asemenea, promovează un somn odihnitor și este perfect pentru a spori decorul casei.

7. Bambus

Plantele de bambus oferă în mod natural o pozitivitate uimitoare în jurul tău. Se știe că atrag bogăția și energia pozitivă. Ajută la menținerea mediului curat, deoarece sunt un purificator natural. Când ne gândim la gospodărie, aduc noroc. Tulpinile acestei plante dau un aspect interesant decorului oricărui stil de casă.

Se crede că aduc energie pașnică în casa ta. Astfel, aceste plante îți fac viața mai bună.

Concluzie

Când navigați prin diverse magazine online, puteți găsi multe idei de plante. Pe multe dintre ele le puteți păstra în interiorul casei dvs. ca decor sau în aer liber pentru a spori frumusețea grădinii dvs. Există mai multe plante, atât de interior, cât și de exterior, care aduc noroc și prosperitate oamenilor.

De asemenea, majoritatea plantelor au valori medicinale, ceea ce înseamnă că sunt minunate dacă le păstrezi acasă. Deci, ce mai aștepți? Înverziți și obțineți cea mai bună plantă care este potrivită pentru casa dvs.!

Back To Top