skip to Main Content

Șal, când și cum alegeți accesoriul atunci când vă îmbrăcați profesionist

Șal, când și cum alegeți accesoriul atunci când vă îmbrăcați profesionist. E important să acordați atenție tuturor detaliilor vestimentare.

Imaginați-vă asta…vă îndreptați spre o seară plăcută în oraș cu niște prietene. V-ați decis costumul perfect, legat de stiletto și acum vă agitați prin cutia dvs. de bijuterii.

Cutia uriașă conține coliere drăguțe pe care ți le-a dat mama de Crăciun. Poate are brățări elegante în diferite culori, coliere lungi cu pandantive și inele pentru fiecare ocazie. Continuați să citiți acest articol de pe blog pentru informații interesante!

Ce alegeți între un șal și un colier?

După ce au trecut 30 de minute pentru a-ți aminti de fiecare piesă, te hotărăști asupra colierului perfect. După acest proces laborios de accesorizare, te îndrepți spre dulapul din hol pentru a-ți lua haina și BAM! Iată: un șal preferat te așteaptă.

Te panichezi, reluând pentru a doua oară fiecare decizie pe care ai luat-o în ultima jumătate de oră. Port doar un șal? Rămân doar cu un colier? Le pot avea pe ambele înainte de a pleca în oraș?

A meritat întreaga experiență cu găsirea bijuteriei perfecte când aș fi putut folosi doar un șal?

Poate nu este atât de gravă situația. Poate nu dețineți o cutie gigantică de bijuterii sau poate nu vă plac accesoriile. Și totuși, poate, că v-ați gândit la consecințele combinării acelui șal galben cu un colier pandantiv.

În principiu, aceasta nu e o dilemă serioasă, dar reprezintă o întrebare complet logică. Se poate ca o eșarfă și un colier să fie prea multe deodată?

Întrebări de pus înainte de a trece mai departe

Părerea noastră este să folosești toate accesoriile cu moderație. Folosiți un șal în locul unui colier sau un colier în locul unei eșarfe. Nu vă fie teamă să purtați o eșarfă colorată peste un colier simplu, dar întrebați-vă următoarele:

  • ce accesoriu vreau să iasă mai mult în evidență? Se pot completa reciproc?
  • port un șal pentru că mi-e frig sau pentru estetică?
  • voi scoate la un moment dat eșarfa?

Aceste întrebări vă vor ajuta să determinați cum să accesorizați ținuta dvs. într-un mod corespunzător. Dacă vrei ca eșarfa ta galbenă vibrantă să iasă în evidență și să „condimenteze” ținuta, rămâi la un colier simplu.

Evitați lanțurile dramatic de lungi sau colorate și la fel de vibrante. Aveți un colier și un șal ce sunt compatibile favorabil atât în ​​culori cât și în stil? Nu ajungeți să arătați ca un pom de Crăciun? Atunci purtați-le pe amândouă.

Dacă folosiți șalul deoarece vremea este rece, atunci nu vă faceți griji cu privire la potrivirea cu celelalte accesorii. Simțiți că, în orice moment din timpul ieșirii, poate doriți să vă îndepărtați acel șal?

Este prea cald în încăpare, transpirați sau vă simțiți inconfortabilă? În aceste situații, nu ezitați să vă concentrați mai mult pe alegerea unui colier complementar. Fie că alegi eșarfa, fie că alegi colierul sau pe ambele, îți dorești revigorarea ținutei.

Accesorizare nu ostracizare!

Folosirea unui șal pentru aspectul mult dorit la locul de muncă

Eșarfele s-au înfășurat, în mod literal, în jurul tendinței modei din fiecare sezon. S-au transformat într-un element de bază iconic al garderobei. Oamenii le poartă cu fiecare ținută, în fiecare sezon și în multe moduri diferite.

Cu toate acestea, în ciuda popularității eșarfei, accesoriul nu a fost neapărat utilizat pentru un anumit cadru. Câte persoane ați văzut venind cu un șal la locul de muncă?

Poate că oamenii cred că eșarfele sunt prea casual pentru un cod vestimentar corporativ. Angajații plasează utilizarea eșarfei alături de cea a unui încălzitor? Sau eșarfa pur și simplu nu „merge” cu ținuta ta de lucru?

Un șal este la fel „de accesoriu” ca broșa sau colierul. Face o declarație, dar poate fi purtat într-un mod ușor. Iată câteva linii directoare pentru a începe să încorporezi acest accesoriu fantastic în garderoba ta de lucru.

1. Apelează la modele care sunt subțiri

Rămâneți cu eșarfele care sunt subțiri în material. Nu doriți o eșarfă voluminoasă care vă strânge de gât la birou. În plus, nu doriți să aveți mâncărimi și iritații pe gât la sfârșitul programului de lucru.

Optați pentru mătase, in sau țesături fine din bumbac. E elegant să porți un șal scurt din mătase legat în jurul gâtului pentru a crea un efect asemănător gulerului.

De asemenea, atrage în mod strategic ochii în sus, astfel încât colegii să se uite la fața ta. Astfel, cresc șansele ca aceștia să fie mai atenți la ceea ce ai de spus.

2. Folosiți modele stilizate într-un șal

Șalul, din nou, este un accesoriu. Când purtați o bijuterie, probabil optați pentru una cu ceva culoare și puțin „pop”. Același lucru este valabil și pentru șal. Folosiți-l pentru a pune un model și o culoare în look!

Asigurați-vă că acea culoare se potrivește cu paleta oferită de tonul pielii. Dacă aveți un ton albastru/roșu purtați culori calde de pământ. De asemenea, dacă purtați o nuanță complementară culorii ochilor, fața dvs. se va lumina instantaneu.

Puteți lăsa o impresie durabilă și gratuită colegilor și clienților dvs.

3. Modalități adecvate de a purta un șal la locul de muncă

Există mai multe moduri în care puteți lega șaul de locul de muncă. Cea mai bună lungime cu care puteți lucra e una medie spre scurtă. În aceste condiții, capetele se vor așeza pe claviculă.

Orice este mai mic poate fi mai mult o distragere a atenției decât o piesă din ținută. Dacă purtați o eșarfă mai lungă, încercați să o legați astfel încât capetele să fie ascunse sub jachetă ori sacou.

În acest mod, puteți crea un model de cravată sau un aspect elegant ca de papion. De asemenea, îl puteți lega astfel încât să atârne elegant sub decolteul blazerului și să fie ascuns sub guler.

Știm că șalurile infinity sunt extrem de populare. Cu toate acestea, ar trebui să fie păstrate în colecția pentru stilul casual și nu cel office. Excepția poate fi dată de cazul în care șalul este făcut dintr-un material subțire asemănător cu mătasea.

Este important să se înfășoare până la punctul în care se poate crea efectul de tip guler menționat anterior. În caz contrar, e puțin prea casual pentru locul de muncă. Desigur, acest lucru depinde de tipul de cod vestimentar pe care îl cere job-ul dvs.

4. Nu este doar un accesoriu pentru gât

Îți place noul tău șal cu modele, dar pur și simplu nu se potrivește ca un accesoriu pentru gât? Există rezolvări interesante și pentru o asemenea situație care pare fără ieșire.

Poți lega șalul, dacă are o dimensiune convenabilă, de una dintre curelele de la geanta de mână. Puteți da puțină viață genții în timp ce rămâneți complet office cu garderoba.

Căutați haine de damă care să se potrivească activității desfășurate la birou? Dacă răspunsul e afirmativ vă invităm pe pagina dedicată de magazin online. Cu siguranță veți găsi destule obiecte vestimentare din care să puteți compune ținuta ideală.

Back To Top